Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 9 maart 2023

Voyeur (47) begluurt tienerkoppeltje in kleedhok van Center Parcs: “Hij probeerde nog snel zijn spiegeltje weg te gooien in een vuilnisbak”

 Een 47-jarige man uit Roeselare moet 1 jaar in de gevangenis na voyeurisme. J.M. werd in Center Parcs in De Haan betrapt toen hij een minderjarig koppeltje begluurde in hun kleedhokje. “Ik laat me begeleiden voor m’n seksverslaving. Wat kan ik nog meer doen?", vroeg de man zich bij de rechter af. Maar de beklaagde had toen al zijn eigen ruiten ingegooid.

Op 2 oktober vorig jaar troffen twee medewerkers van Center Parcs in De Haan J.M. aan in een kleedhokje naast dat van een jong koppeltje. De man was de 17-jarige jongen en z’n 16-jarige vriendin aan het begluren met een spiegeltje. “Hij werd meegenomen naar de receptie om te wachten op de politie, maar probeerde daar het spiegeltje nog weg te gooien in een vuilnisbak”, vertelde procureur Jochen van Aalst.

Bron en hele artikel: HLNLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs