Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 9 april 2023

In Genk rollen 80 woningen in 80 dagen dagen van de band

 Machiels Building Solutions, het Genkse bedrijf van Group Machiels dat in eigen atelier woningen voor houtskeletbouw fabriceert, is voor Center Parcs Duitsland gestart met de productie van 80 bungalows. Dit aan een tempo van 1 huis per dag..

Machiels Building Solutions heeft al een aantal spraakmakende projecten voor Center Parcs mogen uitvoeren. Zo werden er in 2020 nog 115 units geleverd aan Center Parcs De Eemhof (Zwolle) en gingen er maar liefst 401 de deur uit met bestemming Allgäu, aan de voet van de Alpen. Dichter bij huis realiseerde de Genkse houtskeletbouwer 250 energiezuinige villa’s voor het Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.

En nu rolde er dus vanuit Park Eifel een bestelbon binnen voor 80 vakantiewoningen. “Begin september vorig jaar produceerden we voor dit project een demo-bungalow in onze productiehal in Genk”, zegt Daan Peeters die recent aangeduid werd als nieuwe General Manager van Machiels Building Solutions. “Ondertussen draaien de installaties op volle toeren om 80 vakantiewoningen te maken én te monteren, aan een ritme van 1 woning per dag. Center Parcs mikt er immers op om het park op 26 mei al volledig vernieuwd te heropenen.”

Bron en hele artikel: Made in Limburg


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs