Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 29 juni 2023

2.000 medewerkers Center Parcs en Sunparks uit heel Europa verbroederen in Mol: “Kijken vooral uit naar avondactiviteiten”

 Tweeduizend medewerkers van de 29 Europese parken van Center Parcs en Sunparks zijn dinsdag te gast op Sunparks Kempense Meren in Mol. Ze nemen het tegen elkaar op in verschillende sportactiviteiten waarbij ze met elkaar verbroederen.

Voor het derde jaar op rij (de coronajaren 2020 en 2021 niet meegerekend) verwelkomt Sunparks Kempense Meren in Mol dinsdag tweeduizend collega’s uit vier landen, 29 parken en drie hoofdkantoren van Center Parcs en Sunparks voor de jaarlijkse sportdag. Het is trouwens de veertigste verjaardag van die sportdag.

“Het gaat om een jaarlijkse traditie die al sinds 1983 bestaat bij Center Parcs en ondertussen ook Sunparks”, vertelt Erwin Dezeure, general manager België en CSR-manager Europe bij Center Parcs en Sunparks. “We vinden het ontzettend belangrijk om collega’s een dag als deze te bieden. De sportdag is een van de mooiste dagen om met elkaar te verbinden en collega’s vanuit heel Europa te leren kennen.”

Bron en hele artikel: Nieuwsblad


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs