Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 23 juni 2023

Diego González Clark pinkt een traantje weg als Shary-An haar liedje zingt

 In de online videoserie Match made in Nature koppelen &C en Center Parcs twee BN’ers aan elkaar. Samen dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen. Verrassende antwoorden en bijzondere anekdotes gegarandeerd.

Deze keer zijn zangeres Shary-An Nivillac en Prince Charming Diego Gonzaléz-Clark de bekende koppies. Ze kennen elkaar niet, maar we zien het gelijk: met die klik zit het wel goed. Samen gaan ze het water op en de diepte in. Op het prachtige meer van de Franse Center Parcs-locatie Villages Nature Paris laten ze de daily hustle achter zich en gaan ze de connectie aan met zichzelf en elkaar – wat dat is wat natuur met je doet.

Diego vertelt hoe hij opgroeide tussen de pannen en glazen: zijn ouders hadden een eigen café-restaurant en kleine Diego kreeg al vroeg een theedoek en een dienblad in z’n handen. Apart, noemt-ie het, maar hij had niet anders gewild. Shary-Ans jeugd samengevat? Chaos. Ze komt uit een groot gezin met aan het hoofd een hardwerkende moeder, met wie het flink kon botsen. Niet voor niets ging ze op haar dertiende al uit huis.

Bron en hele artikel &C


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs