Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 30 mei 2017

Duinengordel en CenterParcs Erperheide werken samen

Wie Limburg en vakantie zegt, denkt spontaan aan natuur, fantastische fiets- en wandelroutes. Kortom een topbestemming in eigen land. Het vakantiepark Erperheide en het natuurgebied Duinengordel versterken dit profiel van groene regio en starten met een bijzondere samenwerking om de vakantiebeleving naar een hoger niveau te tillen.  

Het vakantiepark Erperheide in Peer ontvangt jaarlijks honderdduizenden gezinnen met kinderen, volwassenen en senioren die er komen genieten van de rust en een kwalitatieve vakantie. Ten zuiden van Erperheide ligt Duinengordel, goed voor 3000 ha topnatuur. Nadat Vossemeren in Lommel met Bosland een alliantie aanging, gebeurt dit nu ook met Duinengordel en Erperheide.
Erperheide trekt al van bij het ontstaan de kaart van natuur. De cottages zijn ingeplant in het groen, wat garant staat voor een aangename, ontspannen vakantiebeleving. Het is een plek waar mens en natuur elkaar vinden en leren waarderen. Al wandelend door het park, genieten je van talrijke bomen en planten. Om deze natuurbeleving extra kracht bij te zetten, worden bezoekers geprikkeld om ook de buurt te ontdekken. Daarom werd er bij de entree van Erperheide een belevingselement Duinengordel gerealiseerd. Het bestaat uit een mini-duinenlandschap waar je kan doorheen stappen. Dit element levert een win-winsituatie op met de bezoekers als ‘winnaar’: Center Parcs wordt verbonden met topnatuur buiten het park en Duinengordel trekt extra bezoekers aan.

Bron en hele artikel: Grensland