Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 10 mei 2017

Ontdek hoe Center Parcs de nieuwe standaard zet in familievakanties

Met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder. 
En nu we 50 jaar jong zijn, zetten we weer een compleet nieuwe standaard neer voor familievakanties om onze gasten te blijven verrassen. 
Zo gaan we alle cottages upgraden en vernieuwen, en introduceren we daarnaast een nieuw niveau van luxe; de Exclusive cottage. 
We bouwen meerdere nieuwe parken, waaronder het gloednieuwe 23ste Center Parcs park in Zuid-Duitsland en in samenwerking met Disney het unieke Villages Nature in Frankrijk; we introduceren het eerste park Terhills Resort onder het luxe label 'Resorts by Center Parcs
er komen vele nieuwe activiteiten en faciliteiten op verschillende parken, waaronder een uniek klimparadijs, Escape Rooms, een Kids Driving School en andere avontuurlijke activiteiten; we brengen de Franse wellness expert 'Deep Nature Spa' naar Nederland, België en Duitsland, en ga zo maar door. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele basisbehoefte: samenzijn.

 • Onze nieuwste parken vervullen al je vakantiewensen:
  Komende jaren breiden wij ons aanbod aan parken zeer uit, zodat je op nog meer prachtige plekken van het Center Parcs concept kunt genieten. Zo bouwen we aan de voet van de Zuid-Duitse Alpen aan Center Parcs Park Allgäu, waar we het beste van het beste samenbrengen. En bouwen we samen met Euro Disney SCA aan Villages Nature Paris® op een steenworp afstand van Disneyland Parijs®. In de toekomst zullen we jullie ook verrassen met het nieuwe Terhills Resort onder het luxe label 'Resorts by Center Parcs'. Op deze pagina houden we je op de hoogte van al deze plannen.
 • Helemaal bij de tijd: vernieuwde parken
  Net zoals je zelf wel eens toe bent aan wat nieuwe energie, zo geven we ook onze parken op zijn tijd een nieuwe boost. Cottages, activiteiten, Aqua Mundo, Market Dome – we willen graag dat alles bijdraagt aan een heerlijk verblijf voor jou en je gezin of vrienden. Sterker nog, we hebben een heel park vernieuwd en daarmee een nieuwe Center Parcs bestemming toegevoegd: Les Ardennes in België. Hieronder vind je de parken die we het laatst onder handen hebben genomen, of die op de planning staan.
 • De volgende stap in nieuwe belevenissen
  We vinden het leuk je te verrassen. Ontsnap uit de Escape Room, bedwing het immense klimparadijs of leer autorijden in de Kids Driving School. Maar ook met flexibele aankomstdagen, of onze compleet vernieuwde Planet Center Parcs app. Zo beleef je samen elke keer een unieke ervaring.
 • Wellness op hoog niveau
 • Ondergedompeld in luxe: Exclusive cottages in 360