Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 23 mei 2017

De bungalows van Huttenheugte worden moderner, maar de open haard blijft

Center Parcs bestaat 50 jaar. De Huttenheugte in Dalen vierde dat met een open dag. Het vakantiepark draaide als alle zaterdagen. Goed bezet.

Het is een feest van herkenning in het subtropische zwemparadijs van De Huttenheugte. Vaders die in het wilde golfslagbad hun kinderen nauwlettend in de gaten houden. Dat ze niet kopje onder gaan of een forse slok water binnen krijgen. Moeders met kinderwagens en buggy’s, kinderen die de glijbaan afrazen en jongens die op hun buik door de wildwaterbaan glijden.

Zo was het jaren geleden en zo is het nu nog. Aqua Mundo is en blijft de topattractie van Center Parcs met zijn palmbomen, lianen en touwbruggen. Zonder subtropisch bad geen 750.000 overnachtingen per jaar in De Huttenheugte in Dalen. Het concept werkt nog steeds.
....

Gericht op luxe

Nu zijn er drie types bungalows te huren. Dat worden er vier. Bakker: ,,Er komt een exclusieve klasse bij, gericht op luxe. Dat willen met name ouderen met een redelijke portemonnee graag.” Het oude concept van midweek- en weekeindverhuur is verdwenen. Er kan ook voor drie of zes dagen een bungalow worden gehuurd. Bakker: ,,Die flexibiliteit werkt. We zien het terug in de omzet.”

Ook komen er nieuwe attracties in De Huttenheugte. Een klimbaan in de bomen, een ziplijnbaan, outdoor minigolfbanen en andere spelen. Want de formule van Center Parcs blijft gezinnen samen in korte tijd veel laten beleven. Bakker: ,,Tijdens hun vakantie hoeven ze het park niet af.”
...

Bron en hele artikel: DVNH