Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 16 mei 2017

Jarig Center Parcs investeert in buitenlandse groei

Center Parcs, dat vandaag de vijftigste verjaardag viert van zijn vakantieparken, gaat meer dan een miljard euro investeren in de bouw van vier vakantieparken in Duitsland, België en Frankrijk. Daarnaast moeten in 2020 de eerste van een serie vakantieparken in China worden geopend.

Center Parcs heeft in Noordwest-Europa op dit moment 21 parken. Daarnaast gaat het bedrijf, tegenwoordig een dochter van het Franse recreatieconcern Pierre & Vacances Center Parcs Group, vakantieparken ontwikkelen in China. De eerste twee moeten in 2020 de deuren openen. Een groot deel van de bevolking woont daar in vieze miljoenensteden. Bij ons kunnen ze even ontsnappen uit die urban jungle, in de natuur op twee uur rijden van Shanghai en Peking'', zegt topman Mark Haak Wegmann van Center Parcs Europe.

Ook de Nederlandse Center Parcs krijgen een opfrisbeurt: er een grondige renovatie van verouderde bungalows in onder meer Port Zélande en Limburgse Peel. Binnen vijf jaar moeten alle bestaande parken zijn vernieuwd.

Bron en hele artikel: AD