Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 10 mei 2017

Subtropisch zwemparadijs als exportproduct - Center Parcs 50 jaar

Center Parcs liet Nederland kennismaken met cottages inclusief kleuren-tv en subtropisch zwemparadijs. Nu staat het bedrijf voor een grote modernisering, die ervoor moet zorgen dat we onze midweekjes bij Center Parcs blijven boeken.

Een bungalow met centrale verwarming, een zitkuil en moderne elektrische apparaten. Een halve eeuw geleden was dat het summum voor de moderne mens die er eens een midweekje met zijn gezin tussenuit wilde. Even weg uit de drukke stad, lekker met z'n allen voor de kleurentelevisie in de geschakelde cottage met uitzicht op gras en bomen. Sporthuis Centrum bood dat. Deze week viert het Rotterdamse bedrijf, dat in 1986 werd omgedoopt tot Center Parcs, de vijftigste verjaardag van zijn vakantieparken.
....
Modernisering
Een grondige moderniseringsslag moet zorgen dat die zijn weekendjes en midweek bij Center Parcs blijft boeken. Want luxer dan thuis - zoals het ooit begon - is de gemiddelde cottage al lang niet meer. Dat moet veranderen, zegt Haak Wegmann. ,,We voegen een vierde luxeniveau toe - exclusive - met designmeubilair en welnessfaciliteiten.
..
Naast de uitbreiding naar China maakte het bedrijf vandaag bekend dat het meer dan een miljard euro investeert in de bouw van vier vakantieparken in Duitsland, België en Frankrijk en grondige renovatie van verouderde bungalows in onder meer Port Zélande en Limburgse Peel. Binnen vijf jaar moeten alle bestaande parken zijn vernieuwd.

Bron en hele artikel: AD