Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 10 oktober 2007

Lac d'Ailette: mooiste familiepark van Europa

Bron en hele artikel: Tourpress

Center Parcs Franse 'paradepaardje' waterparadijs in woud van groen

Het artikel heeft de volgende inleiding: In het Franse departement Aisne (Picardië) heeft Center Parcs Europe eind september met veel feestelijk vertoon zijn nieuwste paradepaardje officieel geopend. Vakantiepark Lac d'Ailette, een waar waterparadijs in een woud van groen, is een lust voor het oog en een uitdaging voor elke gast.
In het zonovergoten herfstbos aan het Lac d'Ailette in Chamouille in het Franse departement Aisne, Picardië, liggen de kleurige cottages van Center Parcs modernste familiepark van Europa (klik foto voor grootbeeld).‘Dit is ons nieuwe concept voor de toekomst. Een mooier en moderner familiepark vind je nergens in Europa. En daar zijn we razend trots op', zegt directeur marketing en sales Nederland, Eric van Essen.

Verder wijdt het artikel uit over
  • Het nieuwste park van Center Parcs is het grootste toeristische project sinds de opening, vijftien jaar geleden, van Euro Disney.
  • Het park ligt op een bosrijk, fraai glooiend terrein van bijna 90 hectare aan de zuidelijke oever van Lac d'Ailette, een meer van 140 hectare.
  • een mooie 9- en 18-holes banen van de Golf d'Ailette.
  • De cottages (in allerlei vorm en kleur en gebouwd in Canadese stijl) liggen gegroepeerd in cluster aan het Meer van Ailette bij Chamouille.
  • het anderhalve kilometer lange, witte zandstrand langs het meer.
  • In de haven vind je fluisterbootjes, waterfietsen, kano's en een zeilschool.

    Bron en hele artikel: Tourpress