Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 13 oktober 2007

Center Parcs Europa blijft komende jaren fors investeren en vernieuwen

Bron en hele artikel: Tourpress Het artikel begint met de volgende subtitel en inleiding Nieuwe parken in Frankrijk en Duitsland, verder uitbouw Sunparks Center Parcs Europa viert in 2008 zijn veertigste verjaardag en staat, aan het begin van zijn ‘tweede jeugd', voor veel nieuwe ontwikkelingen en honderden miljoenen aan investeringen. Belangrijkste daarvan zijn de bouw van nieuwe parken in Frankrijk en Duitsland, de positionering van het dit jaar verworven Belgische Sunparks en de verdere vernieuwing van bestaande parken in Nederland en België.

Familiepark Lac d'Ailette is prachtig gelegen op de, door de Franse overheid voor toeristische ontwikkeling beschikbaar gstelde, lokatie. Center Parcs kreeg daarnaast een subsidie van 32 miljoen in het kader van de bevordering van de werkgelegenheid.

‘De plannen komen er aan, we zijn klaar voor een nieuwe fase', zegt Erik van Essen, directeur marketing en sales Nederland. Veel details wil hij niet kwijt, omdat budgetten nog definitief moeten worden vastgesteld en er ook intern nog het nodige moet worden gecommuniceerd. Vast staat wel, dat de upgrade van bestaande parken ook in de nabije toekomst veel geld en energie zal vergen.

Vervolgens gaat het artikel verder over:

  • In Nederland kreeg Port Zélande een upgrade van de accommodatie, kosten 5 miljoen euro, die onder meer voorziet in flexibele, 12-persoons driegeneratie-cottages, met buitensauna's en bubblebaden.
  • Ook buitenlandse parken, zoals het Duitse park Hochsauerland, kregen of krijgen een beurt. Zowel Hochsauerland als Port Zélande ging dankzij de upgrade van vier naar vijf 'CP-vogels', het symbool dat de organistie hanteert voor het kwaliteitsniveau.
  • Nieuwe projecten staan vooral op stapel in het buitenland. In Frankrijk maakt Center Parcs Europa de komende jaren een inhaalslag.
  • Het concept van Lac d'Ailette, vooruitstrevend en modern als het is, zal voor al deze projecten voor de toekomst wel als basisuitgangspunt dienen, zo wordt verwacht.
  • ‘internationale Sunparks keten'
  • Samenwerking Plopsaland

Bron en hele artikel: Tourpress