Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 26 oktober 2007

Kennismaken met Center Parcs via nieuwe gamingsite

Nieuw kanaal moet bezoekers vertrouwd maken met 'real life' aanbod

Center Parcs lanceert als eerste in haar branche een Europees online gaming platform: ‘The Center Parcs Games'. Gamers kunnen via dit platform - www.centerparcsgames.com - meedoen aan allerlei leuke games en zo spelenderwijs kennismaken met de activiteiten die Center Parcs in ‘real life' aanbiedt.

Met de lancering van ‘The Center Parcs Games' zet Center Parcs een nieuw kanaal in om bezoekers een indruk te geven van haar gevarieerde aanbod. Het platform is ontwikkeld door het Belgische bureau Duval Guillaume E en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe games en rubrieken.

Virtuele vertaling
Elk spel is de virtuele vertaling van een activiteit van Center Parcs, waarbij alles draait om ontspanning en infotainment.

'Het online gaming platform is een nieuwe manier om onze Europese gasten te laten zien wat Center Parcs te bieden heeft. We willen laten zien dat je er meer kunt dan eten en slapen en dat je je door de vele activiteiten geen seconde hoeft te vervelen. Het belangrijkste uitgangspunt is dat bezoekers - net als in de parken van Center Parcs - er terecht kunnen voor ontspanning en dat de hele familie kan meedoen", aldus Paul Sies, chief commercial officer Center Parcs Europe.

Eerste speler
Volgens Sies is Center Parcs de eerste speler in haar branche die op deze manier invulling geeft aan de interactie met haar klanten. 'Het spelelement staat voorop, hoewel we natuurlijk hopen dat we bezoekers ook enthousiast maken om een keer ter plekke kennis te maken met onze accommodatie en activiteitenaanbod. Het online gaming platform wordt dan ook continu vernieuwd en uitgebreid met allerlei leuke games en nieuwe rubrieken,' belooft hij.

Bouw je eigen park
'The Center Parcs Games' bestaat nu uit vier spellen en wordt binnenkort uitgebreid naar tien games. De spellen zijn geïnspireerd op bestaande activiteiten, zoals waterskiën en golfen. Om het platform te promoten, heeft Center Parcs bovendien een viral aspect aan het platform toegevoegd. Tot eind september kunnen spelers zélf een park bouwen, waarmee prijzen zijn te winnen. Bezoekers krijgen toegang via een vaste link op de reguliere website.

Bron: Persbericht Center Parcs