Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 18 februari 2008

Bungalow race: 8 euro pppn (1000 huisjes) - Stuntprijzen


UPDATE: De BUNGALOW RACE van Center Parcs November 2009
Supervoordelig genieten van een vakantie vol luxe, privacy en tropische temperaturen? Doe dan nu mee met de Center Parcs Bungalow Race! Van 10 t/m 19 november elke dag 1000 cottages voor een stuntprijs vanaf € 8 per persoon per nacht.

Bericht 18-2-2008

De Bungalow race van Center Parcs gaat weer van start. 1000 vakantiehuisjes per dag vanaf 8 euro per persoon per nacht. Althans dat was de aanbieding van vorig jaar!

Dinsdag zal de Bungalowrace voor Center Parcs Belgie starten, zo is er te lezen op de homepage van Center Parcs Belgie.

Als we uitgaan van dezelfde opzet als vorig jaar dan ziet het er als volgt uit

Vorig jaar werd de Bungalow race gehouden voor zowel Belgie als Nederland tegelijker tijd in de maand oktober. Voor Nederland was het aanbod toen 8 euro per persoon per nacht. Voor Belgie (waals: La Course Aux Bungalows) was het aanbod 9 euro per persoon per nacht. Vorig jaar was er geen Bungalowrace actie voor Duitsland of voor Frankrijk. De duur van de bungalow race was toen een week (van dinsdag t/m dinsdag).Ter ondersteuning van deze Bungalow race was er ook een viraal filmpje te zien en werden er diverse radiocommercials ingezet. Daarnaast was er ook printreclame te zien. Tevens werden er ook banners ingezet.