Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 12 februari 2008

Teambuilden met Eltingh en Haarhuis

Rotterdam, 12 februari 2008 - Waar kunnen collega’s en zakelijke relaties elkaar beter leren kennen dan tijdens een sportief evenement op een toplocatie middenin de natuur? Center Parcs Meetings & Events en Eltingh Haarhuis Tennis & Events - marktleider op het gebied van tennisevenementen - hebben een partnership gesloten om een gevarieerd aanbod van sportieve, zakelijke evenementen aan te bieden, waarbij ontspanning en professionaliteit hand in hand gaan. Zakelijke klanten hebben volop keuze uit allerlei activiteiten die van een relatie-evenement of teambuildingdag écht iets bijzonders maken.

Beide partijen bundelen de krachten om tennis events aan te bieden in de parken van Center Parcs. Zakelijke klanten kunnen hierbij een keuze maken uit een programma van op maat gesneden activiteiten, variërend van lezingen en workshops tot tennis clinics, competities, demonstraties en bedrijfspresentaties. Alle activiteiten staan onder begeleiding van professionals, coaches en topsporters, waarbij het beroemde tennisduo Jacco Eltingh en Paul Haarhuis uiteraard een belangrijke rol speelt. Deze twee oud-tennisprofs schreven vele overwinningen op hun naam. Dankzij een perfecte samenwerking en uitstekend teamwork werden zij twee keer wereldkampioen dubbelspel en wonnen ze als eersten in de tennisgeschiedenis alle Grand Slamtoernooien: van Wimbledon en de US Open tot Roland Garros en de Australian Open. Sinds het einde van hun professionele tenniscarrière begeleidt het duo met veel succes seminars, spreekbeurten, tennis clinics en de welbekende Tennis Classics: sportieve evenementen voor de zakelijke markt, waarbij vele oud-tennistoppers - onder wie Joe McEnroe, Björn Borg en Stefan Edberg - acte de présence geven.

Sportieve evenementen middenin de natuur
“Sport is een uitstekend middel om het teamgevoel binnen organisaties te verstevigen. Center Parcs is dan ook erg trots op de samenwerking met Paul Haarhuis en Jacco Eltingh. Twee topsporters die met recht een ‘winning team’ genoemd kunnen worden dat perfect op elkaar is ingespeeld”, zegt Michel Busman, Director B2B & Foreign Markets van Center Parcs. “Onze zakelijke klanten kunnen voor sportieve evenementen voortaan terecht bij één loket en naar eigen inzicht een gevarieerd programma samenstellen. Evenementen waarbij ontspanning én professionaliteit worden gecombineerd op prachtige locaties, waar gasten zich omringd weten door de natuur.”

Bedrijven en organisaties kunnen al vanaf 10 personen een evenement boeken, inclusief
overnachting, business-faciliteiten en alle verdere benodigdheden, zoals catering. Voor meer informatie: www.centerparcs.nl/business of bel (0900) 3003003.