Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 12 maart 2008

The FoodBall Event of the Year

The FoodBall Event of the Year is een relatiemarketing-evenement rondom de tweede EK wedstrijd Nederland – Frankrijk georganiseerd door Friends Business. Het evenement duurt een heel weekend en vindt van 13 tot en met 15 juni plaats op CenterParcs De Eemhof.

Een heel weekend lang worden jouw relaties en hun gezinnen vermaakt en in de watten gelegd. Er worden workshops georganiseerd, er treden diverse topartiesten op en er kan volledig gebruik gemaakt worden van de faciliteiten die De Eemhof te bieden heeft, waaronder het wellness center, the Action Factory, de golfbaan, de Aqua Mundo en de “flowrider” en diverse watersport faciliteiten. Het park wordt omgebouwd tot een heuse voetbal- en entertainmenttempel. De duizenden feestende oranje fans zorgen voor een bruisende sfeer! De wedstrijd Nederland-Frankrijk is te zien op diverse megaschermen. Bekende oud-internationals geven hun commentaar o.l.v. Edward van Cuilenborg. Eten en drinken is vrijdagavond all-inclusive.

Met diverse Nederlandse topartiesten zoals René Froger, de 3 Idols-finalisten van 2008, diverse oud-voetbalinternationals en diverse activiteiten met bekende Nederlanders wordt het “The FoodBall Event of the Year” zonder twijfel een evenement dat je naar eigen zeggen niet mag missen! Naast een weekend vol top entertainment biedt “The FoodBall Event of the Year” unieke business momenten, waardoor dit relatie-evenement de perfecte combinatie vormt tussen business, vrije tijd en entertainment.

Het evenement spant zich in om geld in te zamelen voor twee zeer goede doelen, te weten Kids Rights en de We care foundation. Friends Business, de organisator van het evenement en CenterParcs doneren ieder €12.500.

Bron: High Profile