Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 20 maart 2008

Wethouders openen kinderboerderij op Center Parcs De Huttenheugte

De wethouders Truus Pot en Geert Roeles openen op woensdag 26 maart om 13.30 uur de nieuwe kinderboerderij op het Adventure Island van Center Parcs De Huttenheugte. De kinderboerderij is gebouwd door zes mensen die mee hebben gedaan aan een leer/werkproject van de gemeente Coevorden in samenwerking met de EMCO-groep. De zes werknemers hadden vrijwel geen werkervaring en ontvingen langere tijd een uitkering voordat ze in maart 2007 met de bouw van de kinderboerderij begonnen. Ze werden geselecteerd door de gemeente Coevorden en gingen onder begeleiding van de EMCO-groep aan de slag. Door het leer/werkproject hebben ze werkervaring opgedaan waardoor ze meer kans op een reguliere baan hebben gekregen.

Opening
Nadat de wethouders de kinderboerderij om 13.30 uur hebben geopend, organiseert Center Parcs de rest van de middag een kinderprogramma. Er is een ballonnenwedstrijd, kidsbingo, kinderen mogen helpen bij het verzorgen van de dieren en ze krijgen een traktatie. Alle kinderen van basisscholen in de gemeente Coevorden zijn van harte welkom.
Kinderboerderij
De nieuwe kinderboerderij is gebouwd volgens Drentse stijl. Het bestaat uit een kap- en een veldschuur. Er lopen onder meer cavia’s, schapen, geiten, ezels en een varken rond.