Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 21 oktober 2011

Bungalowcadeaubon weer in kerstpakketten 2011van de Sligro

Net als vorig jaar is de Sligro een samenwerking aangegaan met CenterParcs/Sunparks, waardoor de sligro in een aantal kerstpakketten uit de brochure een bungalow cadeaubon toe hebben kunnen voegen.

Met deze kortingsbon krijgt de ontvanger van het kerstpakket een korting van maar liefst 150 euro voor een verblijf in één van de parken van CenterParcs of Sunparks. Een extraatje, waarmee u nog meer waarde toevoegt aan het kerstpakket.

Wilt u zo'n kerstpakket met bon van de Sligro, kijk dan op de website van Sligro. De bungalowcadeaubon zit onder andere in de volgende pakketten: 
    www.sunparks.nl/albronkerst
  • Blinkend goud: Dit pakket heeft een hart van goud. De luxe lekkernijen zorgen voor een stralend aanblik. Maak het persoonlijk met uw favoriete foto's in het originele dienblad. De sfeervolle kaarsenhouders maken het beeld compleet.
  • Dit is zilver: Zilver in een multifunctionele krat. Spreken is zilver. Over dit pakket zal dan ook nog lang gesproken worden. Chique zilver in een multifunctionele krat. Doe vanaf nu uw boodschappen in stijl.
  • Azuurblauw: Een prachtige compositie. Bijna te zonde om uit te pakken. Maar laat dit u zeker niet tegenhouden om lekker te smullen. En met 1 euro voor Villa Pardoes bent u niet de enige die geniet.
Bron: Sligro