Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 20 oktober 2011

Flinke investering in productaanbod op 3 birdie parken

Na een paar onrustige jaren, lijkt de rust en stabiliteit bij Center Parcs weer terug te keren. De nieuwe algemeen directeur in Nederland, België, en Duitsland, Robert Visser, heeft zijn koers uitgezet in de zeer competitieve bungalowmarkt.

Strategie
De afgelopen jaren zag de strategie van Center Parcs er niet bepaald koersvast uit. Zo werd o.a. de omvlag-operatie van een aantal Center Parcs parken naar het merk ‘Sunparks’ binnen twee jaar al weer teruggedraaid.

Visser heeft daar wel een verklaring voor: “We waren in die periode volop bezig om de bedrijven Center Parcs en Pierre & Vacances te integreren. We concentreren ons nu op twee merken: Center Parcs profileert zich als internationaal aanbieder van short breaks en Pierre en Vacances bedient de vakantiemarkt. Andere merken, zoals Sunparks, krijgen een locale rol. Daarom hebben we Sunparks operatie rondom een aantal Center Parcs parken, na de strategievaststelling, weer teruggedraaid.”

Birdies al kwalificatie, 3 4 en 5
De drie birds parken zijn voornamelijk de oude Grandorado parken. Op deze parken gaan we de komende jaren flink investeren in het productaanbod, zodat deze beter aansluiten bij de Center Parcs formule. In onze communicatie laten we wel duidelijk zien dat er een verschil is in prijs/kwaliteitsverhouding tussen de parken van de verschillende niveaus.”

Bron en hele artikel: Pretwerk