Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 28 november 2014

Het dak eraf met 3000 vrouwen en één verdwaalde man

Heel veel plezier op het VROUW vriendinnen weekend", riep VROUW hoofdredacteur Marieke 't Hart en daarmee opende ze het derde VROUW vriendinnen weekend. Ze deed dat in een tent die vol stond met dolenthousiaste vrouwen. Aan het evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd doen bijna 3000 vrouwen mee. "Ik ben hier met mijn moeder voor de tweede keer. Wij vinden het geweldig".

De grootste partytent op Center Parcs de Eemhof is voor deze gelegenheid omgetoverd tot een groot bruin café. Ook hangt er overal prachtige kerstversiering en staan er witte kerstbomen vol met gekleurde bollen.
Vanavond zijn we in een kroegsfeer; een echte Amsterdamse meezingavond. Meedeinen op alle hits uit Mokum tijdens de Bolle Jan Show. Alle bekende hits van onder meer André Hazes, René Froger en Johnny Jordaan komen voorbij en de zaal kent elk liedje woord voor woord.
...
Mannen
Tussen al die duizenden vrouwen staat zowaar ook een man. De heer De Bruin: "Ik moest mee van mijn vrouw. Zij had dit weekend geboekt met haar vriendin, maar die werd ziek. Dus zodoende ben ik hier." Aan zijn glunderende rode hoofd te zien, vindt hij dit helemaal niet erg. "Ik vermaak met wel hoor. In ieder geval ben ik van plan om het heel gezellig te maken."

Bron, foto's en hele artikel: Telegraaf