Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 7 februari 2018

Mijn leven is veranderd door een Center Parcsreclame

O mijn God, mijn leven is veranderd door een Center Parcsreclame. Misschien komt het doordat ik nog maar weinig reclames zie - als ik ze dan zie, hebben ze meteen een keiharde impact op me. Zo heb ik twee weken geleden een vakantie in een bruine legertent met kippen geboekt omdat mijn kinderen vagelijk 'leuk' mompelden toen we een spotje van Farmcamps voorbij zagen komen.

En nu die Center Parcsreclame. Hij is sowieso goed gemaakt, en voorzien van een diepe vorm van ironie die je zelden tegenkomt in Center Parcsreclames, of bij Center Parcs zelf, of überhaupt in reclames - de voice-over van Raymonde de Kuyper helpt daar nogal bij, maar ook de tekst.

Ik zal hem even oplepelen, misschien is hij ook voor u levensveranderend en dat scheelt weer een hoop boeken van Eckhart Tolle lezen en mindfulnesscursussen volgen.

.......

De komende weken moeten mijn kinderen dus aanhoudend met mij voetballen, en ze moeten mee naar een kunstmatig aangelegd vennetje in een Center Parcspark.

Nu maar hopen dat zij daar ja tegen zeggen, want zij zijn heel goed in nee zeggen.

Bron en hele artikel: Volkskrant