Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 6 april 2019

Center Parcs hotel Zandvoort geheel vernieuwd

Het interieur van het Strandhotel van Center Parcs aan de Zandvoortse boulevard heeft een luxere uitstraling gekregen. Niet alleen zijn de kamers opgeknapt, maar ook de entree en de vergaderzalen zijn in een nieuw jasje gestoken. De vergaderzalen zijn aangepast aan de eisen van deze tijd en voorzien van een fotowand met afbeeldingen van duinen en strand.

Vrijdag 22 maart vond de officiële opening plaats door burgemeester Niek Meijer en General Manager Robert Pelt. ,,Dit is een historisch moment", zegt Pelt. ,,Ons hotel is in drie maanden tijd volledig vernieuwd, maar ook het bungalowpark wordt op dit moment gerenoveerd. Het park krijgt een speelsere indeling. Het wordt ingericht door landschapsarchitecten MTD, die ook het nieuwe Stationsplein heeft ontworpen. We willen het duinlandschap terug zien in het park. Deze renovatie zal in 2020 klaar zijn. Maar in april dit jaar hopen we ons poffertjes restaurant te openen en in september dit jaar wordt het zwembad uitgebreid met een wildwaterbaan."

De tennisbanen zullen verdwijnen. ,,Daarvoor in de plaats komt een speelplek, waar kinderen van elke leeftijdscategorie de hele dag bezig gehouden kunnen worden. Naast de Jump XL komt een escape room, een plaats waar je lasergames kunt spelen en er komen nog veel meer activiteiten."
,,Het is een aanwinst voor Zandvoort," zegt burgemeester Meijer bij zijn openingsspeech. ,,Het hotel heeft een complete metamorfose ondergaan en is mooi vernieuwd." Hij roemt de samenwerking tussen de gemeente en de parkbeheerders en merkt op dat Center Parcs de grootste belastinginner is voor de gemeente. Nergens anders wordt zoveel toeristenbelasting opgehaald als hier.

Bron en hele artikel: heemsteedse courant