Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 18 april 2019

Ondergedompeld in luxe: Exclusive cottages

Met de nieuwe Exclusive cottages bieden we je naast Comfort, Premium en VIP en nieuw luxe-niveau. Zowel in Park Allgäu (D) als in Les Trois Forêts (F) vind je de Exclusive cottages met alle luxe die je maar wensen kunt. Kom tot rust op je fraaie vlonderterras, inclusief privésauna. Gezellig met z’n allen rond de barbecue, genietend van elkaars verhalen. Of kom tot rust in je eigen wellness ruimte, luxe alom!

Een gezellige sfeer in luxe
Van binnen én van buiten zijn de Exclusive cottages in Park Allgäu architectonische juweeltjes. Een typische regionale hooischuur stond model voor de bouw, waaraan de architecten zelf een eigentijdse touch hebben gegeven. Voor de inrichting zijn veel eersteklas houten elementen gebruikt in combinatie met groene accenten waardoor de cottages een gevoel van rust uitstralen. Precies wat je nodig hebt! Nieuwsgierig naar meer foto's en het hoogtepunt: de wellness-badkamer?

Ook de Exclusive cottages in Les Trois Forêts zijn voorzien van een opvallend design. Hoogwaardige, houten elementen in combinatie met een moderne inrichting en gele accenten zorgen voor een gevoel van huiselijkheid. Stel jezelf voor hoe je heerlijk uitslaapt in je stijlvolle slaapkamer en hoe je gezellig aan de ontbijttafel zit in de moderne keuken. De hele cottage ademt een combinatie van elegantie, luxe en gezelligheid uit.

Bron: Center Parcs