Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 9 april 2019

Nieuw: Action Factory in Villages Nature® Paris

Gelegen aan de Lakeside Promenade in Villages Nature® in Parijs, geniet je in de nieuwe Action Factory van verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Weer of geen weer, de overdekte speelhal is de ideale plek om plezier te hebben en sensatie te beleven. Profiteer tijdens je verblijf van de nieuwe activiteiten.

Wat is er te doen? Genoeg!
In het Climb’Blocks Klimparadijs ga je de uitdaging aan op verschillende hoogtes en beleef je een echte adrenalinekick. En ook voor de kleintjes is er een klimparcours in de Climb Indoor Speeltuin. Zit er een echte acrobaat in jou? Laat dan zien wat je kan tijdens de Ninja Hindernisrace of sluip tussen de laserstralen door tijdens de Laser Challenge.

Betreed de uitzonderlijke wereld van de Action Factory. Neem deel aan de activiteiten en versla het record van de Wall of Fame! Ben je op zoek naar een leuke ervaring? Geniet dan ook van het Playoke Dansspel, de Karaoke Box of één van de interactieve vaardigheidsspellen en deel deze momenten met je vrienden en familie.

Activiteiten
Ontdek de activiteiten die je te wachten staan in de Action Factory:

  • Karaoke Box: zing je favoriete liedjes en neem je eigen hit op in een video om te delen met je vrienden en familie. Gegarandeerd succes!
  • Climb Indoor Speeltuin: Ook voor de kleintjes is er gedacht aan een spannende uitdaging, die bij hun leeftijd past en uiteraard veilig is. Klauterend over de touwpaden en de apenbrug hebben de kids groots plezier en kunnen zij zich lekker uitleven!
  • Climb'Blocks Klimparadijs: 15 klimblokken van verschillende hoogtes en 3 verschillende moeilijkheidsgraden: beginner, amateur of professional. Ga de uitdaging aan!
  • Ninja Hindernisrace: Een 35-meter lang parcours waar jij kunt laten zien dat geen hindernis jou te veel is! Gebruik al jouw vaardigheden om jouw familie of vrienden te verslaan en verbreek het record.
  • Grottes Trotters: Tijdens dit interactieve spel loop je door een grot over de rug van een vleermuis terwijl je verschillende geluiden en bewegingen maakt. Tegelijkertijd moet je ook nog eens obstakels zien te vermijden en insecten vangen. Gaat jou dat lukken?
  • Playoke Dansspel: Ontdek dans in een geheel nieuwe dimensie met het Playoke Dansspel! Volg de bewegingen op het scherm en voer de choreografie uit. Doe je dit alleen of gezellig samen? Het mag allebei.
  • Laser Challenge: Lukt het jou om de baan over te steken in het donker zonder de lasers aan te raken? Bereik het eind van het parcours te bereiken voordat de tijd om is. Pas wel op voor de obstakels!
  • Ocean Play: Met plastic kogels probeer jij de plagen op de zeebodem zo snel mogelijk te verjagen. Door het reusachtige scherm waarop je speelt waan je je echt in de onderwaterwereld. Voer de strijd alleen of in teamverband, zolang je maar zorgt dat je het record verbreekt!