Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 2 oktober 2019

Center Parcs gaat Belgisch Terhills Resort als premium park in de markt zetten

De Limburgse Investeringsmaatschappij LRM maakte bekend dat Center Parcs het Terhills Resort 15 jaar lang zal commercialiseren en managen. Terhills Resort is gelegen aan de voet van het Nationaal Park Hoge Kempen, in Belgisch Limburg.

Op de voormalige mijnsite van Eisden is de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM, via haar dochtervennootschap Terhills NV, een vakantiepark aan het bouwen met 250 watervilla's. Center Parcs stelde reeds haar kennis en expertise ter beschikking bij de ontwikkeling van het park.

De woningen in het resort zijn opgetrokken uit duurzame en hoogwaardige materialen. Het resort is in omvang kleiner dan de andere parken die Center Parcs in beheer heeft. Voor het beursgenoteerde bedrijf wordt Terhills Resort een premium park en zodoende een nieuw product op het schap.

Het nieuwe Terhills Resort zal het kloppend hart worden van Terhills. Samen met het Terhills Cablepark, Elaisa Wellness, het Terhills Hotel, de hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park en Maasmechelen Village is er een aanbod gecreëerd voor een meerdaags verblijf op de voormalige mijnsite.

De Limburgse Investeringsmaatschappij, LRM, heeft als opdracht om de voormalige mijnsite van Eisden met haar unieke industriële erfgoed om te vormen tot een bovenregionale toeristische bestemming. Het masterplan van Terhills bestaat uit verschillende deelprojecten op het grondgebied van stad Dilsen-Stokkem  en de gemeente Maasmechelen.

Bron en hele artikel: Pretwerk