Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 15 oktober 2019

Vernieuwd Center Parcs Les Ardennes (Be) officieel geopend

Na een omvangrijke vernieuwing van 350 cottages en alle centrale faciliteiten opent de directie van Center Parcs Europe vandaag officieel de deuren van Center Parcs Les Ardennes. Center Parcs heeft 42 miljoen euro geïnvesteerd in de innovatie van het park.

In de afgelopen drie jaar steeg het aantal overnachtingen in Center Parcs Les Ardennes met maar liefst een kwart. Van de gasten is 55 procent afkomstig uit de buurlanden van België, van wie ruim een derde uit Nederland.

Center Parcs Les Ardennes heeft in de afgelopen jaren een volledige metamorfose ondergaan. Zo zijn alle 350 cottages in een nieuw jasje gestoken en zijn de VIP-cottages onder meer voorzien van een privésauna. Ook alle centrale faciliteiten zijn vernieuwd. Zo hebben bezoekers van de Market Dome toegang tot een nog uitgebreider en gevarieerder aanbod. Ook heeft het kasteel in het park een gedaanteverwisseling ondergaan en biedt dit nu onderdak aan een multifunctionele (vergader)ruimte van 200 m². Het kasteel is middenin de bosrijke Ardennen gelegen en is de ideale uitvalsbasis voor inspirerende meetings, trainingen, conferenties, evenementen en teambuilding events.

Bron en hele artikel: pretwerk