Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 1 oktober 2019

LRM, Terhills en Center Parcs ondertekenen overeenkomst voor 15 jaar

Op de voormalige mijnsite van Eisden is de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM, via haar dochtervennootschap Terhills NV, een vakantiepark aan het bouwen met 250 watervilla's. Center Parcs stelde reeds haar kennis en expertise ter beschikking bij de ontwikkeling van het park. Vandaag maakte de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM bekend dat Center Parcs het Terhills Resort 15 jaar lang zal commercialiseren en managen. Terhills Resort is gelegen aan de voet van het Nationaal Park Hoge Kempen, in Belgisch Limburg. De woningen zijn opgetrokken uit duurzame en hoogwaardige materialen. Het resort is in omvang kleiner dan de andere parken die Center Parcs in beheer heeft. Voor het beursgenoteerde bedrijf wordt Terhills Resort een premium park en zodoende een nieuw product op het schap.
....
Pascal Ferracci, CEO Center Parcs Europe: "Ik ben verheugd om vandaag officieel het partnership tussen LRM/Terhills en Center Parcs te bevestigen. Terhills Resort wordt een nieuw park op het schap van Center Parcs. De afgelopen 2 jaren was Center Parcs al nauw betrokken bij dit project, mede door onze know-how en expertise ter beschikking te stellen aan de ontwikkeling en positionering van het Resort. Terhills Resort zal in de markt gezet worden als een premium park met duidelijke verschillen in beleving en aanbod in vergelijking met de bestaande parken. Wij zijn blij dat het Terhills Resort door Center Parcs zal worden gecommercialiseerd en gemanaged in de volgende 15 jaar. Hierdoor bevestigd Center Parcs zijn leiderschap als Europese marktleider."

Paul Renders, Managing Director Center Parcs Nederland en België: "Met haar 250 watervilla's is Terhills Resort kleinschaliger dan de andere vakantieparken die we beheren. De villa's, die allemaal aan het water liggen, zijn luxueus ingericht en opgetrokken uit duurzame en hoogwaardige materialen. Er is een brede waaier aan attracties en belevingen in de onmiddellijke omgeving en te midden van de natuur, maar ook op het Terhills Resort zelf. In het centrale gebouw zullen een indoor- en outdoor zwembad, een superette, een restaurant en een grand café aanwezig zijn. De kleinschaligheid van het park zien we als een troef die we willen combineren met een hoge servicegraad en kwaliteit. Zodoende kunnen we onze bezoekers een unieke vakantiebeleving aanbieden."

Bron en hele artikel: Limburg nieuws