Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute | Orry | ABC van Center Parcs

Let's get Closer

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


vrijdag 18 oktober 2019

Sunparks (Center Parcs) De Haan bouwt volledig nieuw dak op subtropisch zwembad

Eerdere gerelateerde artikelen: Sunparks De Haan wordt omgevormd tot Center Parcs

In Sunparks in De Haan zijn momenteel ingrijpende werken bezig aan het subtropisch zwembad, vooral aan de dakkoepel. Er komen ook een nieuw buffetrestaurant en een snackbar. Intussen zijn verder al 359 van de 519 vakantiehuizen in het park opgefrist.
Sunparks is momenteel bezig met werken aan het recreatiecentrum. Het vakantiepark is gesloten tot 14 november om die renovatie te kunnen uitvoeren. In die periode wordt het dak van het zwembad volledig vernieuwd en worden ook de kleedkamers aangepakt. Voor het dak werden 's nachts - onder politiebegeleiding - spanten aangevoerd met twee vrachtwagens van elk 35 meter lang, 3,55 meter breed en 44 ton zwaar. De werken aan het dak springen het meest in het oog, maar ondertussen komen er in de centrale faciliteiten ook een nieuw buffetrestaurant en een snackbar. Daarnaast krijgt het winkelgedeelte nog een make-over.

De voorbije jaren werd al sterk ingezet op het vernieuwen van de vakantiehuizen. Zo zijn tot al 359 van de 519 in het nieuw gestoken. Het park heropent de deuren op vrijdag 15 november. Op www.sunparks.com wordt nu al reclame gemaakt voor de vernieuwde huisjes met een kleurrijk interieur, meer comfort en nog altijd gratis toegang tot Aquafun en Kids World.

Bron: HLN

Labels: ,
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere ActiesVorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap