Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 7 oktober 2019

Nederlandse Center Parcs parken ontvangen Green Key ‘Goud’-certificaat

Acht Nederlandse Center Parcs parken hebben gisteren het Green Key 'Goud'-certificaat gekregen. Het Heijderbos, De Eemhof, De Huttenheugte, Het Meerdal, Limburgse Peel, De Kempervennen, Port Zélande en Park Zandvoort hebben allen de hoogst mogelijke certificering behaald.Parc Sandur in Drenthe volgt naar verwachting later.

Het Green Key-programma wordt in Nederland uitgevoerd door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit. De certificering van Center Parcs laat zien dat zij voldoet aan alle normen die Stichting KMVK heeft gesteld.

Volgens Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland, toont de certificering aan dat Center Parcs vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid: "Ik ben ontzettend trots op onze acht met goud gecertificeerde parken. Sinds onze oprichting zetten wij alles op alles om de natuurlijke rijkdom in onze parken te koesteren en te verrijken en tegelijkertijd goed te zijn voor mens, dier en natuur. Deze certificering is een prachtige erkenning voor de vele 'groene en goede daden' in onze parken. Het behalen van het hoogst mogelijke niveau van het internationale keurmerk Green Key is een weerspiegeling van de duurzame ambities van Center Parcs."

Bron en hele artikel: pretwerk