Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 18 december 2019

Deep Nature® Spa & Action Factory in Park Hochsauerland

In Park Hochsauerland (D) is er de afgelopen maanden hard gewerkt om jou een nog betere Center Parcs ervaring aan te kunnen bieden. Vernieuwde cottages en hotelkamers, een nieuwe kinderboerderij, de waterglijbaan Sauerland Splash en nog veel meer. Bekijk deze vernieuwingen in de parkreporter video. Begin 2020 openen we onze gloednieuwe Deep Nature® Spa en de gloednieuwe Action Factory. Benieuwd wat je daarvan kunt verwachten? Lees dan verder!

Nieuwe Deep Nature® Spa
Heerlijk ontspannen doe je in de moderne, nieuwe Deep Nature® Spa. Je kunt er terecht voor een Oosterse hammam, een bezoek aan de ontspannende zoutgrot, diverse sauna's met een temperatuur tot 90° Celsius, bubbelbaden, belevenisdouches en een binnen-, buiten- en ijsbad. Ook geniet je er van een breed scala aan lichaams- en gezichtsbehandelingen die door onze professionele medewerkers worden aangeboden. In de aangrenzende rustruimte kom je daarna helemaal tot rust.

Wellness voor het hele gezin? Ook dan kun je terecht in de Deep Nature® Spa. Op geselecteerde dagen vindt de Family Spa plaats, waarbij per koppel tot twee kinderen vanaf vier jaar alle faciliteiten van de Deep Nature® Spa kunnen bezoeken.Op deze dagen is het bezoeken van de spa alleen toegestaan met zwemkleding.

Nieuwe Action Factory
Naast ontspannen in de Deep Nature® Spa kun je je in Park Hochsauerland (D) ook helemaal uitleven in de nieuwe Action Factory. Het interieur doet je meteen denken aan een houtzagerij en er is voor ieder wat wils:

  • een interactieve bowlingbaan en een 13-holes minigolfbaan;
  • meerdere mini en bumper cars;
  • vier trampolines;
  • een gametown;
  • acht klimmuren;
  • een Factory Café;
  • en een unieke Virtual Reality Experience.