Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 18 december 2019

Golf van vernieuwingen rolt door De Eemhof

Zoals je vast al eerder hebt gelezen, zijn we bijna al onze parken aan het vernieuwen. Zo blijven we de nieuwe standaard zetten in familievakanties, met cottages en activiteiten waar je onvergetelijke herinneringen aan overhoudt. Onze bouwteams en stylisten zijn druk aan de slag in De Eemhof.

Bij deze vernieuwingen laten we ons inspireren door de omgeving. Hoe mooier een park in de omringende natuur past, hoe beter. En De Eemhof heeft een bijzondere ligging: tussen het Eemmeer en het Horsterwold, West-Europa’s grootste loofbos. Bovendien heeft De Eemhof wat andere parken niet hebben: een Mediterraans tintje in de vorm van de Market Square.

Vernieuwde cottages

Alle elementen uit de omgeving ga je terugzien in de nieuwe styling: speelse elementen in de Comfort cottages, glinsterend blauw en rijke groenschakeringen in Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze VIP cottages. In het meubilair, op de muren en de vloer, en in de decoratie die je zo een gevoel van thuis geeft. Maar ook natuurelementen zoals de vogels uit het bos, komen op een speelse manier terug

Nóg meer moois
Als je in een vernieuwde cottage of hotelkamer verblijft, wil je natuurlijk dat de rest van het park daar niet bij achter blijft.

  • In de Action Factory kun je na een grote vernieuwing nóg meer activiteiten doen, in een compleet nieuwe (subtropische) styling. Tipje van de sluier: de bowlingbanen zul je niet meer terugkennen!
  • Goed nieuws voor fans van de Turbo Twister: de Aqua Mundo wordt uitgebreid met nóg een superglijbaan.
  • Even shoppen op de Market Square voor een nieuwe outfit? De winkels zelf krijgen ook een nieuw jasje!
Bron: Blog Center Parcs