Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 25 augustus 2020

Nieuw vakantiecomplex aan de Brombachsee: wat plant Center Parcs?

Vakantieparkbeheerder Groupe Pierre et Vacances plant een vakantiepark in het Frankische merengebied. Center Parks beschouwt de Brombachsee als een "bijzondere locatie".

Nieuw vakantiecomplex aan de Brombachsee in planning: Zoals het bedrijf Center Parks deze week aankondigde, staat er een nieuw vakantiepark in Langlau (district Weißenburg-Gunzenhausen) aan de Kleiner Brombachsee gepland. De regio rond het Frankische merengebied is erg populair bij veel toeristen en dagjesmensen. Het zogenaamde "drijvende dorp" aan de Brombachsee is al geruime tijd een ongebruikelijke overnachtingsmogelijkheid. Het drijvende vakantiedorp is een bijzondere reisbestemming.

De vakantieparkexploitant Groupe Pierre et Vacances had de overhand in een biedingsproces en won het bod om het terrein van de voormalige munitiefabriek nabij Langlau te kopen. Volgens het persbericht begint het plannings- en goedkeuringsproces nu in nauwe samenwerking met de regionale en lokale autoriteiten, de politiek en de lokale bevolking. De eerste gesprekken staan ​​gepland voor begin september.

Het plan is om 800 vakantiewoningen in Langlau te hebben, plus extra centrale gebouwen en operationele faciliteiten. Dit zou het nieuwe park kleiner maken dan dat in de Allgäu, waar 1000 vakantiehuizen zijn gebouwd. In de oorspronkelijke planning was er echter slechts sprake van 750 woningen.

Bronnen: Infranken, Nordbayern               Boek nu een verblijf bij Center Parcs              
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN