donderdag 11 maart 2021

Center Parcs start met grondige opknapbeurt De Kempervennen

Center Parcs de Kempervennen wordt, met een investering van 34 miljoen, volledig opgeknapt. Eind januari is een start gemaakt met de vernieuwing van in totaal 743 cottages, waarvan de eerste 228 cottages voor de zomer al beschikbaar zijn. Na de zomer wordt het startsein gegeven voor de vernieuwing van de centrale voorzieningen, die tegen het einde van 2021 gereed zijn.


De nieuwe Shop & Smile-winkel en de gethematiseerde buitenspeeltuinen zijn - net als het bowlingbanen - inmiddels gereed. Gasten kunnen vanaf nu al een verblijf in één van de volledig vernieuwde cottages met aankomst vanaf halverwege maart.

In de Kempervennen is eind januari een start gemaakt met de vernieuwing van honderden cottages. Hierbij is veel extra aandacht voor comfort en luxe, met een ruim aanbod van cottages waarbij je kunt kiezen voor verschillende luxeniveaus: alles om het gasten zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. “Om in te spelen op de veranderende behoeften van onze gasten is sprake van een sterkere focus op het aandeel VIP en Premium cottages in ons aanbod, dat ten opzichte van de Comfort cottages sterk is uitgebreid.”, vertelt Kees Luijbregts, General Manager van de Kempervennen “Ook bieden we onze gasten nieuwe vormen van beleving, zoals themacottages, en allerlei nieuwe spectaculaire activiteiten, zoals een nieuwe Aqua Racer glijbaan in de Aqua Mundo. Zo geven we ook in de Kempervennen invulling aan onze missie de nieuwe standaard te zetten in de recreatiesector.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN