Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 19 maart 2021

Green Key voor De Vossemeren en Erperheide

Center Parcs parken ‘De Vossemeren’ en ‘Erperheide’ zijn Green Key gecertificeerd voor het jaar 2021. Dat is het internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.


Naast het behalen van de Green Key zijn deze parken ook opnieuw ISO 50001 en ISO 14001 gecertificeerd. Bovendien ontvingen beide parken de prestigieuze SGD Pioneer Award van de Verenigde Naties. Daarmee willen De Vossemeren en Erperheide aan hun gasten laten zien dat een verblijf op een van de parken een verantwoorde manier is om vakantie te vieren. Al sinds de oprichting van Center Parcs hecht men er belang aan de harmonie tussen natuur en mens.

Groene stroom

Jean Jonkers, general manager van Center Parcs Erperheide, is erg tevreden over de resultaten van zijn park: “We zijn hard aan het werk om ons park nog groener te maken. Zo hebben we afgelopen jaar extra laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst, scheiden we het afval op het park in vier stromen en gebruiken we alleen nog groene stroom.” 

Bron en hele artikel: HLN


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN