Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 12 mei 2021

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in Nederland

De vernieuwing van 8 parken is in volle gang. Het levert een grote verscheidenheid aan interieurs op. Stuk voor stuk geassocieerd met de prachtige ligging van de vakantieparken. Welke vakantiehuizen in Nederland zijn voor de zomer vernieuwd? We zoomen in op de Nederlandse vakantieparken: Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos en De Kempervennen.

Stuk voor stuk gelegen in de prachtige Hollandse natuur. Park Zandvoort aan het lange Noordzeestrand, De Eemhof in het waterlandschap van Flevoland, Het Heijderbos in de Limburgse bossen en De Kempervennen aan twee grote watersportmeren. Deze afwisseling is ook terug te zien in de verschillende interieurs van de cottages. Dit zie je onder andere terug in de materialen en kleurnuances.

Vernieuwde cottages in Park Zandvoort

Frisse (groen- blauwe) kleuren, de zee en het strand spelen een hoofdrol in de inrichting van de vernieuwde vakantiehuizen in Park Zandvoort. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht. Of ga je voor een unieke en ultieme strandvakantie? Onze Beach Chillas zijn thematische vakantiehuizen in strandstijl en zijn gloednieuw binnen de Center Parcs familie. Lekker vintage ingericht, met een retro-busje als stapelbed, een kampvuur en groot speelhuis in de tuin. Alle accommodaties zijn compleet vernieuwd en boekbaar! Ook de rest van het park is volledig vernieuwd - van de Market Dome tot de vernieuwde Action Factory met Jump Town en BALUBA indoor speelparadijs.

 Vernieuwd in De Eemhof

Ook in De Eemhof zijn de bouwteams en stylisten druk in de weer om alle vakantiehuizen een nieuw jasje te geven. Een fijne jas die behaaglijk aanvoelt – een echt thuisgevoel. Gekenmerkt door een speelse touch in de comfortabele Comfort cottages, extra gemak in de stijlvolle Premium cottages en warme geeltinten in de luxueuze design-inrichting van de VIP cottages. En allen gedecoreerd met kleurnuances, materialen en printjes die je doen denken aan de natuur in en rondom De Eemhof. De helft van de vernieuwde cottages zijn al boekbaar voor een verblijf in de zomer van 2021.

Vernieuwde vakantiehuizen in Limburg

Ook de vakantiehuizen in het zuiden van Nederland, namelijk in Het Heijderbos, worden flink onder handen genomen. Ze worden voorzien van een modern, eigentijds interieur dat helemaal past bij de tijd van nu. Ook hier wordt er weer gekeken naar de ligging en het DNA van het park. De rustige basis van veelal houten materialen worden gecombineerd met zachte, comfortabele accessoires in de kleuren groen, blauw en geel. Typische kleuren die de omgeving van het park kenmerken. In de Comfort cottages zie je meer speelse decoratie en verfijnde meubels terug. De Premium cottages zijn iets stijlvoller en voorzien van extra services. En de VIP cottages hebben meer allure, door de luxe badkamer met bubbelbad en sauna, en de robuuste chique inrichting. Een deel van de cottages zijn al boekbaar!

Vernieuwde cottages in De Kempervennen

Ook De Kempervennen is volop aan het vernieuwen. En net als in de andere vakantieparken laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus! In de Comfort cottage zie je dit terug in de decoratie: peddels, vissen en andere natuuritems. In de Premium cottage is de omgeving voelbaar, door de luxere natuurlijke materialen, kleuren en vormen. En in de luxe VIP cottage verwijzen we vooral naar het water en het groen, door middel van mooie prints, chique en warme kleurtinten en luxe materialen. Ook de wellnessbadkamer in deze vernieuwde VIP cottages stralen luxe uit. Niet alleen vanwege de sauna en het tweepersoons bubbelbad, maar ook vanwege de hoeveelheid licht, de wandbekleding en de houten afwerking. 

Bron: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot