Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 7 mei 2021

Run op vakantiehuisjes en campings tijdens meivakantie

Vorige week maandag begon de meivakantie, maar met slecht weer in het verschiet en door de coronamaatregelen lijkt er niet zo veel leuks te doen. Toch zien vakantiehuisjes en campings dat de boekingen bij hen in de provincie toenemen. "Mensen waarderen de tijd voor elkaar op een andere plek nu eenmaal meer", legt Martijn Tabak van Center Parcs Zandvoort uit.

Run op vakantiehuisjes en campings tijdens meivakantie

Het park in Zandvoort is bijna helemaal vol. Voor volgende week zijn er nog een paar huisjes vrij vertelt Tabak. "We merkten vooral dat de wat luxere huisjes, met eigen bubbelbad en sauna, het snelst gingen." Het Park Zandvoort is één van de meest populaire Center Parcs bestemmingen van Nederland op dit moment. 

De binnenfaciliteiten zijn nog gesloten vanwege de maatregelen, maar buiten is er, met onder andere entertainment, boogschieten en minigolf, genoeg te doen. "Overdag is het terras weer open en in de avond kun je eten afhalen of een barbecue laten bezorgen bij de cottage. Ook de winkels zijn open, zoals de supermarkt en de shop in de market dome", aldus Tabak

Bron en hele artikel: NH nieuws


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot