Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 31 mei 2021

Pierre et Vacances kondigt uitbreiding aan

Nadat het beursgenoteerde moederbedrijf Center Parcs twee weken geleden een deal sloot met verschillende banken om kortlopende schulden te financieren, gaat het in het offensief en is van plan om binnen vijf jaar 460 miljoen euro te investeren/

...

Pierre et Vacances kondigt uitbreiding aan

"Plan Reinvention 2025" is de naam van het investeringsprogramma van de Groupe Pierre et Vacances; 60 procent van de investeringen gaat naar de vakantieparken van Center Parcs. Tegen 2025 moet 62 procent van de vakantiehuizen van de dochteronderneming worden opgewaardeerd naar de premiumcategorie of hoger, zo maakte het bedrijf bekend. Een bestaand moderniseringsprogramma van Center Parcs, goed voor ruim 700 miljoen euro, wordt ermee aangevuld.

Hoge verwachtingen

Tegen 2025 wordt een omzet van 1,8 miljard euro verwacht van de toeristische sector, legt het bedrijf uit. Ten opzichte van 2019 komt dit overeen met een stijging van 473 miljoen euro, waarvan 80 procent wordt gegenereerd door Center Parcs. Het doel van de groep is een Ebitda van 275 miljoen euro, waarvan driekwart afkomstig moet zijn van Center Parcs Europe.

Bron en hele artikel: Reis vor 9


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot