Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 19 mei 2021

Aqua Mundo weer open

Vandaag gaat het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo weer open om baantjes te zwemmen voor maximaal 30 personen in tijdsloten. De wildwaterbanen, glijbanen, kinderbaden, bubblebaden etc. zijn gesloten. Vanwege de beperkte beschikbaarheid kunnen we niet garanderen dat elke gast tijdens zijn verblijf kan zwemmen.

Coronal maatregelen Center Parcs
Je kan vanaf de eerste dag van aankomst reserveringen maken voor de Aqua Mundo in de Nederlandse parken. Deze maak je als volgt:

• Reserveringen kunnen alleen gemaakt worden via dagjeswebsite met de QR-codes die gasten ontvangen tijdens het inchecken. 

De volgende veiligheidsmaatregelen gelden in de Nederlandse Aqua Mundo:
• We doen onze uiterste best om zoveel mogelijk gasten een bezoek aan onze Aqua Mundo aan te bieden waarbij de veiligheidsmaatregelen voorop staan. 
• Iedereen moet 1,5 meter afstand behouden. We laten daarom maar een beperkt aantal mensen toe in de Aqua Mundo. We gaan werken met tijdsloten.
• Gasten dienen afstandsregels te respecteren en de gemarkeerde route naar en in de Aqua Mundo te volgen.
• Om de 1,5 meter afstand te respecteren, kan het zijn dat sommige elementen (zoals bubbelbaden, sauna’s, zonnebanken en glijbanen) in de Aqua Mundo gesloten zijn.
• Voor de parken die een wildwaterbaan hebben, geldt dat deze geopend zijn tijdens de tijdsloten.
• Wanneer het peuterbad open is, is het alleen open voor kinderen. Ouders moeten 1,5 meter afstand houden van elkaar, terwijl ze letten op hun kind. Als een kind te jong is voor het peuterbad, kunnen ouders met hun kind zwemmen in het golfslagbad.
• Douches zijn gesloten. Toiletten zijn beschikbaar. Gasten moeten hun bezoek aan de Aqua Mundo in hun cottage voorbereiden door voorafgaand aan hun bezoek te douchen en hun badkleding aan te doen. Kleedkamers zijn alleen beschikbaar bij het verlaten van de Aqua Mundo.

Bron: center parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot