Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 18 maart 2022

Is dát Center Parcs? Ontdek de vernieuwingen

 Center Parcs vernieuwt verschillende parken. Dat betekent frisse nieuwe cottages, maar ook nieuwe speeltuinen, indoor speelparadijzen en glijbanen. Dus wat voor weer het ook is, je kind vermaakt zich uitstekend. Ontdek wat je op speelgebied allemaal kunt verwachten bij het nieuwe Center Parcs.


Gloednieuwe cottages

Bij Center Parcs boek je de fijnste cottages die helemaal vernieuwd zijn. Wil je genieten van deze mooie, frisse verblijven? Ga dan naar De Kempervennen, Park Zandvoort, De Eemhof, Het Heijderbos, De Erperheide (in België) en Park Hochsauerland (in Duitsland). Check welke bijzondere accomodaties je bij Center Parcs ook nog vindt, naast alle vernieuwde cottages.

Van de glijbaan

Bij Center Parcs De Eemhof vind je de eerste Duo Racer glijbaan van Nederland en ook Het Heijderbos heeft er een gekregen. Op deze supertoffe glijbaan van 85 meter race je tegen elkaar.  Ga ook eens naar het nieuwe Waterplay House in Erperheide en De Huttenheugte en ontdek de vernieuwde kleedkamers van de Aqua Mundo. Bij De Eemhof, De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen, Erperheide (BE) en Bispinger Heide (D) glij je in de Aqua Mundo met je kind van nog meer fantastische glijbanen. En bij De Vossemeren (BE) is er bijvoorbeeld een doorzichtige tunnelglijbaan.

Bron en hele artikel: Ouders van nu


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs