Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 14 maart 2022

Reisbranche bloeit weer op, maar lijdt onder Russische inval

 De reisbranche doet weer goede zaken na twee jaar restricties. De klassieke vakantiebestemmingen kunnen aankomende zomer weer rekenen op stranden vol Nederlanders, maar na de Russische inval in Oekraïne worden Oost-Europese bestemmingen gemeden.

De vlag kan uit bij de reisorganisaties. Na twee jaren vol reisrestricties boeken vakantiegangers er weer flink op los. Nog fanatieker dan voor de pandemie. Bij grote reisaanbieders als Tui, Sunweb, Corendon en de ANWB ligt het aantal boekingen begin dit jaar ruim boven het gemiddelde van 2019.

Maar de reissector is er nog niet gerust op want terwijl het ministerie van Buitenlandse Zaken afgelopen week een groot deel van de coronagerelateerde reisbeperkingen ophief, diende een andere crisis zich aan in Oekraïne. Reisorganisaties merken de impact van de Russische inval meteen. ‘Sinds afgelopen dinsdag zijn de boekingen voor Oost-Europa eigenlijk volledig stilgevallen’, zegt ANWB-woordvoerder Annelies Tichelaar.

Bron en hele artikel: Volkskrant


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs