zaterdag 11 mei 2013

Zonnige gezichten op de Eemhof


Mooier dan zaterdag 18 april wordt het Ajax-gevoel waarschijnlijk niet meer voor veel kinderen. Zij namen deel aan de Ajax-clinics en niemand minder dan hun helden zelf ondersteunden hen een groot deel van het evenement. 'Ik heb wel een paar trucs geleerd', was het veelgehoorde commentaar na afloop.
Een zonovergoten middag, zonnige gezichten en enthousiaste Ajacieden. Het Ajax Fanweekend kende na de deceptie van het gelijkspel tussen Ajax en sc Heerenveen op vrijdag een fantastisch vervolg op de zaterdag. De (bijna) voltallige Ajax-selectie was ruim twee uur aanwezig bij de clinics. ,,De deelnemers waren eerst fanatiek aan het trainen”, vertelt Patrick Wormhoudt namens Ajax Camps en Clinics. ,,Maar toen de spelers kwamen was er vooral de lol.”

Alleen Daley Blind ontbrak bij de grote groep Ajacieden die zich op de golfbaan van De Eemhof meldden. De linksback heeft nog enigszins last van z’n rug en kon niet urenlang staan en clinics geven. Maar verder was iedereen er. Van Mickey van der Hart tot Kolbeinn Sigthórsson, van Christian Eriksen tot Stefano Denswil. Ze lieten de vierhonderd deelnemers volop genieten.

Bron en hele artikel: Ajax.nl