zaterdag 23 november 2013

Genomineerden bekend voor Flevius Award 2013

Uit achtendertig kanshebbers heeft de jury van de Flevius Award 2013 donderdag 7 november drie potentiële winnaars gekozen.

Prestigieuze award
Center Parcs De Eemhof, De Nieuwe Wildernis en LelySTART zijn genomineerd voor de prestigieuze award voor de meest belangrijke toeristisch-recreatieve bijdrage aan Flevoland in 2013. Tijdens de Flevius Parade op donderdagavond 21 november in Schouwburg Almere wordt bekend wie de prijs ontvangt uit handen van Jan-Nico Appelman, juryvoorzitter en gedeputeerde Toerisme & Recreatie provincie Flevoland.

Voorselectie op basis van vier pijlers

De jury – bestaande uit Jan-Nico Appelman, gedeputeerde provincie Flevoland, Peter Hoorneman, voormalig general manager van Center Parcs en Margreet Toonen, coördinator afstudeerrichting NHTV Leisure Design Lab – heeft haar keuze voor de genomineerden gebaseerd op vier beoordelingscriteria: 1) het innovatieve karakter, 2) de bijdrage aan de bekendheid voor Flevoland, 3) de mate van samenwerking met andere bedrijven en 4) het economisch belang voor Flevoland. “Om uit achtendertig mooie Flevolandse initiatieven, die stuk voor stuk belangrijk zijn voor de gastvrijheidssector, een keuze te maken is niet gemakkelijk”, aldus Appelman, “Op basis van de vier pijlers zijn we na intensief overleg gekomen tot de huidige genomineerden.”

Innovatief karakter van Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhhof is innovatief in het zoeken naar aanvullingen op het bestaande business model. Daarmee is zij in staat een totaal nieuwe doelgroep aan te spreken voor het park en ook voor Flevoland. Met evenementen als ‘Bungalup’ en ‘Where the Wild Things Are’ heeft De Eemhof een belangrijke bijdrage geleverd aan het vernieuwen van het toeristisch product Flevoland.

Bron en hele artikel: verkeersburo