Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 8 december 2017

Terhills: Dit wordt het mooiste vakantiepark van Vlaanderen

VLAAMSE MINISTERS ONTDEKKEN MAASLANDSE PAREL TERHILLS

De volledig Vlaamse ministerraad is donderdag samengekomen in Maasmechelen en kreeg er een exclusieve rondleiding in het Terhillspark. Dat gebeurde via de nieuwe verbindingsweg van 4,2 kilometer doorheen het ganse park. "Ik ga hier zeker eens met mijn kleinkinderen komen", zei minister-president Geert Bourgeois (N-VA).
De gemeente Maasmechelen kreeg gisteren hoog bezoek over de vloer. De volledige Vlaamse ministerraad logeerde in het Terhillshotel en boog zich in de voormiddag over het SALK-plan dat werd opgericht om het aantal werklozen na de Ford-sluiting weer aan een job te helpen. Voor meer dan 80 procent van de Ford-werknemers - grotendeels afkomstig uit Genk en Maasmechelen - lukte dat ook. LRM dat het Terhillspark uitbaat, ontving minister-president Geert Bourgeois (N-VA) en co met veel plezier. "Welkom in het mooiste vakantiepark van Vlaanderen", lachte Tobias Reeckmans van LRM. "Met deze busjes van de lijn kunnen we doorheen het park een parcours afleggen van 4,2 kilometer dat ons naar de meest belangrijke punten leidt. Opgelet: op termijn worden dit zelfrijdende bussen."


Wellness
Het kloppend hart van de site wordt het resort dat Terhills samen met Pierre & Vacances Center Parcs gaat ontwikkelen. Dit jaar nog zal hiervoor de omgevingsvergunningsaanvraag ingeleid worden. "Maar intussen wordt er al volop gebouwd aan een wellness-complex 'Elaisa'. Een hypermodern gebouw temidden van het groen. De opening zal mogelijk voor eind 2018 zijn." Minister-president Bourgeois was laaiend enthousiast over de troeven van het park, en vroeg zich af of het ook aantrekkelijk was voor zijn kleinkinderen. "Natuurlijk, want met het cable-park kunnen de kleinsten zich uitleven op het water. Shoppen voor mama, sporten voor papa, en ravotten voor de kleinsten. Het zal hier allemaal kunnen, en in totaal honderden jobs opleveren."

Bron en hele artikel: HLN