Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 12 december 2017

Valse winactie Center Parcs: 'gratis winterverblijf'

Een gratis verblijf winnen in Center Parcs tijdens deze winterweken? Dat klinkt aantrekkelijk. Maar pas op! Er is een valse winactie uit naam van het vakantiepark in omloop.
In het bericht staat dat het park vijftig mensen uit een database heeft geselecteerd die kans maken op een gratis verblijf in 'Center Parcs Winter Wonderland'. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van een enquête.

Realistische lay-out
Wanneer je klikt op de button 'Bevestig vakantie' kom je terecht op een website waarvan de lay-out erg realistisch is. Het heeft een huisstijl die lijkt op de huisstijl van de echte website van het park. Hier worden je enkele vragen gesteld. Nadat je deze hebt beantwoord, kom je terecht bij een formulier. Hier dien je je gegevens achter te laten. Doe dit niet!


Advies: lees de kleine lettertjes!
Wanneer je de kleine lettertjes onderaan het formulier leest, wordt duidelijk dat dit geen actie van het vakantiepark betreft. De winactie komt van een organisatie die aan jouw gegevens probeert te komen om deze in het vervolg door te verkopen. Wanneer je meedoet zal je in de toekomst worden lastiggevallen met spam per mail en telefoon. En een weekje vakantie? Dat kun je wel vergeten.

Bron: Opgelicht