Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 19 december 2017

Flair test bungalows Center Parcs: ‘Kids blij, wij blij!’

Een suptropisch zwembad, magisch ingerichte kinderkamers, een prachtige omgeving… Kortom, de nieuwe bungalows van Center Parcs

Les Trois Forêts zijn de ideale plek om met je gezin even helemaal bij te komen. Marjolein van Flair mocht met haar gezin een van de huisjes testen.

‘Center Parcs is voor veel gezinnen in Nederland een begrip, behalve voor ons, want dit is de allereerste keer dat we het familiepark gaan bezoeken. Na een kleine zes uur rijden komen we vrijdagmiddag aan bij ons huisje in Hattigny. Mijn meiden zijn direct door het dolle heen, want ons huisje heeft het thema  ‘Bosdieren’. Voor hen is het weekend daarom nu al geslaagd, want: een beren stapelbed, een houten speelhuisje in de woonkamer, mooie felle kleuren en diverse sluip-routes van kamer naar kamer. Je begrijpt: kids blij, wij blij.

Het park met 435 hectare bos, diverse restaurants, zwembad, kinderboerderij en vele activiteiten is enorm groot. Het bijgeleverde golfkarretje is dan ook geen overbodige luxe. We racen meteen in ons karretje naar de Forest Lodge. Daar kunnen wij met een wijntje bij het haardvuur bijkomen en de kinderen kunnen hun energie kwijt in de grote binnenspeeltuin. Na een heerlijk buffet in een van de restaurants op het park gaan we terug naar onze bungalow, waar onze meiden in hun berenbed en wij in onze sterrenhemelkamer gaan slapen. Wat een feest!

Bron en hele artikel: flair online