Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 20 december 2017

Center Parcs introduceert vier cottageconcepten

Center Parcs Les Trois Forêts heeft vier nieuwe cottageconcepten. Op deze manier creëert Center Parcs een geheel nieuwe beleving. De thema's zijn 'Het koninkrijk der sprookjes', 'De dieren uit het bos' en 'Avontuur'. Daarnaast kunnen gasten nóg meer genieten van de luxe met de nieuwe 'Exclusive' cottage.

In de cottage met het thema 'Het koninkrijk de sprookjes', beleven gasten de magische sprookjeswereld. Iedere kamer heeft zijn eigen verhaal. Tijdens het verblijf in deze cottage beleef je dus verschillende kinderverhalen. In de cottage 'Dieren uit het bos' heeft ook iedere kamer een eigen thema. Daarnaast leren de kinderen alles over verschillende dieren. In de 'Avontuur'-cottage kun je verschillende avonturen beleven. Zo kun je kamperen onder de sterrenhemel of een jungle-expeditie doen door het Amazonewoud.

De 'Exclusive'-cottage biedt veel ruimte, luxe en ontspanning. Zo heeft iedere cottage een wellnessruimte en een sauna. Vanaf het terras van deze cottage heb je een adembenemend uitzicht over de Vogezen.

Bron en hele artikel: Reisgraag