Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 25 maart 2019

In vernieuwd Center Parcs heeft het bos wifi

Center Parcs introduceerde overdekte zwemparadijzen en betaalbare huisjes met open haard. Nu moet het een stuk moderner. Maar van het golfslagbad blijven ze af.

Mark Giethoorn staat voor het steakrestaurant Fuego, in de Market Dome van Center Parcs De Kempervennen. „Ik zou die winterjas uitdoen." De deputy managing director Center Parcs Nederland opent een deur naast de met Mayabeelden versierde Adventure Grill. De klamme warmte van het subtropisch zwemparadijs komt je via de medewerkersingang tegemoet. In de verte klinkt geplons.
....
Minder zichtbaar, maar net zo belangrijk in de modernisering van Center Parcs is de enorme operatie om overal in deze bossen goede wifi te hebben. Bezoekers lopen straks rond met armbandjes waarmee ze zowel hun cottages als kluisjes in het zwemparadijs kunnen openen. Geen gedoe meer met sleutels aan een polsbandje, die steevast op de bodem van het golfslagbad belanden – bij de afvoer, als je écht een rotdag hebt. De creditcard kan er ook aan gekoppeld worden. Ferracci: „Dan kan je bijvoorbeeld 50 euro op het bandje van je kind zetten en 'm naar de bowlingbaan te sturen."

Hij laat op zijn smartphone de app van Center Parcs zien. Een scherm met activiteiten zoals een massagecursus, de escaperoom en een fotografiecursus duikt op. „Het is net een webshop."
....

Bron en hele artikel: NRC