Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 15 maart 2019

Langdurige samenwerking voor Villeroy & Boch en Center Parcs

Twee partijen die dezelfde eisen stellen op het gebied van functionaliteit, hygiëne en duurzaamheid. Villeroy & Boch en Center Parcs gaan om deze reden een langdurige samenwerking aan. Op 12 maart 2019 ondertekenden Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe, en Andreas Pfeiffer, directeur Badkamer en Wellness bij Villeroy & Boch, het contract voor de samenwerking. Het contract maakt deel uit van een uitgebreid renovatieprogramma bij Center Parcs dat zich richt op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het park de Eemhof in Zeewolde wordt als eerste gerenoveerd.

Vergelijkbare eisen
“De productkwaliteit van Villeroy & Boch en de normen van de vakantiehuisjes van Center Parcs sluiten perfect aan bij elkaar. Uit gezamenlijke projecten die we al hebben uitgevoerd, weten we dat we vergelijkbare eisen stellen op het gebied van functionaliteit, hygiëne en duurzaamheid. Een langdurige samenwerking was voor ons dan ook de volgende logische stap voor de toekomst", legt Andreas Pfeiffer, directeur Badkamer en Wellness bij Villeroy & Boch, uit.

Dezelfde ambities
De samenwerking met Villeroy & Boch is ook voor Center Parcs een logische stap. "Wij zijn erg blij met deze samenwerking met Villeroy & Boch. Beide A-merken bestaan al lang en zijn koplopers in hun markten. We delen de ambitie om een unieke klantervaring te creëren die gericht is op comfort en het samen zijn met elkaar", aldus Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe. "De samenwerking met Villeroy & Boch zorgt dat wij deze ambities ook waar kunnen maken. Het is een perfecte match, niet alleen als het gaat om kwaliteit, maar ook als je onze pay-offs vergelijkt: 'Just us, at last' van Center Parcs en 'Love the moment' van Villeroy & Boch.

Over de samenwerking
De afgelopen jaren heeft de samenwerking tussen Villeroy & Boch en Center Parcs zich al bewezen op vakantieparken in Nederland en België en recentelijk bij de bouw van Park Allgäu in Duitsland, dat in 2018 werd geopend. De vakantiewoningen en restaurants in de parken zijn ingericht met hoogwaardige producten van Villeroy & Boch.

De bedrijven verwachten van een langdurige samenwerking dat ze flexibel en vooruitziend op kunnen treden bij de uitvoering van grote bouwprojecten. Villeroy & Boch zal onder andere bijdragen aan centrale voorzieningen van Center Parcs, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome en de thema-toiletten in de openbare voorzieningen. Zowel het ontwerp als het materiaal wordt volledig aangepast aan de sfeer van het park.

Uiteraard worden de voorzieningen uitgerust met de meest innovatieve sanitaire oplossingen. De uitrol vindt gefaseerd plaats. Bestaande parken worden gerenoveerd en nieuwe parken worden gebouwd. De Eemhof in Nederland wordt als eerste park gerenoveerd.

Bron: persbericht