Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 21 september 2019

NIEUW: wildwaterbaan in Park Zandvoort

Maanden lang is er in Park Zandvoort gewerkt aan een nieuw spektakel: de wildwaterbaan. En het is bijna zover… Op 24 september wordt de wildwaterbaan geopend na een bouwperiode van ruim 9 maanden en kun jij met volle vaart door de wildwaterbaan razen! Sta je al te trappelen?

Snelle rit
De wildwaterbaan van Park Zandvoort is maar liefst 116 meter lang en er wordt per uur ruim 2.400.000 liter water doorheen gepompt. De baan begint in de Aqua Mundo en vervolgt zijn weg naar buiten. Lig je er eenmaal in, dan wordt je snelheid binnen mum van tijd opgevoerd. Ook sta je bij de splitsing voor de keuze of je nog sneller wilt. Duh! Hop, door de snelle baan naar beneden. De snelle rit eindigt in het eindbad die weer uitkomt in de Aqua Mundo.
Het ontwerp
De bouwtekening geeft je al een kleine sneak peak van wat je kunt verwachten. Verschillende elementen zoals gekleurde luchtbubbels en waterstralen, waterkanonnen, watervallen en afwisselende temperaturen zorgen voor een compleet nieuwe ervaring. De werking van de wildwaterbaan hebben we in de videoserie Uitvogelen al verklapt! En natuurlijk kun je rekenen op een tropisch decor waar onze huisbioloog Jean Henkens zijn uiterste best voor heeft gedaan. Hoe zo'n tropische omgeving levend wordt gehouden, dat zie je hier.

Bron: Center Parcs