Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 5 januari 2020

5 redenen om je zomervakantie vroeg te boeken

De kortste dag hebben we alweer achter de rug, de oliebollen amper achter onze kiezen, het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om plannen te maken. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar natuurlijk ook als het om vakantie gaat. Hoe vroeger je dat doet, hoe beter. Daarom zetten we 5 redenen voor je op een rij om je zomervakantie vroeg te boeken.

  1. De eerste reden om zomervakantie vroeg te boeken: Niemand houdt van stress, toch? Een goede reden om je zomervakantie vroeg te boeken is het feit dat het je stress scheelt
  2. Grijp niet mis: Waarom zou je wachten? Door je zomervakantie vroeg te boeken grijp je niet mis
  3. Langer voorpret: Wie het vroegst boekt, geniet het langst. Het zou zo een spreuk aan de wand kunnen zijn. Wat is er nu fijner dat tijdens de donkere gure wintermaanden, te weten dat je over een aantal maanden een heerlijke vakantie in de zon zal beleven. 
  4. Goed voor je portemonnee: Dit is misschien wel de beste reden om je zomervakantie vroeg te boeken, je bent voordeliger uit. Veel accommodaties, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties geven flinke kortingen voor vroege beslissers. 
  5. Straks pas betalen: Wanneer je vroeg je zomervakantie boekt, heb je nog tijd genoeg om je budget bij elkaar te besparen. Je betaalt (volgens de ANVR-voorwaarden) bij reservering de aanbetaling. Het restant van je reissom hoef je pas zes weken voor je geplande vertrek te voldoen. Dus boeken maar!
Bron en hele artikel: Zoover