Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 8 januari 2020

Vacature General Manager Center Parcs Port Zélande

Lijkt het jou een enorme uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de parkresultaten van het mooie park Port Zélande? Heb jij ervaring binnen de hospitality / leisure branche en heb jij een proven track record als leidinggevende met een grote span of control en eindverantwoordelijkheid? 

Is jouw antwoord hierop JA?! Lees dan snel verder, want bij Center Parcs op ons park Port Zélande staat de volgende vacature open: General Manager Port Zélande  

Als General Manager draag je de eindverantwoording met betrekking tot de resultaten en het operationeel beheer van het park. Je beschikt over een eigen visie op de kracht, eigenheid en de toekomst van ons mooie park. 

We zitten niet stil, er heeft een frisse wind gewaaid door Port Zélande. Alle accommodaties zijn vernieuwd en de Market Dome is uitgebreid! Momenteel houden wij ons bezig met de uitrol van het LEAN Management project, waar jij een belangrijke rol in speelt. Een unieke uitdaging waarbij jij jouw mensen weet te inspireren, uit te dagen en te coachen!

In jouw rol als General Manager ontvang je leiding van de Country Operations Director NL en geef je leiding aan jouw secretaresse, de MT-leden van het park. Het MT bestaat uit de Technical Manager, Housekeeping Manager, Operations Manager, Manager Safety & Pool, Sales Manager, Finance Manager en de HR Manager. Jouw voornaamste taak is om de vooraf met de Operations Director overeengekomen financiële, kwalitatieve en sociale parkresultaten te realiseren waarbij je gebruik maakt van de expertise van onze medewerkers en middelen. 

Hierin ben je bevoegd alle maatregelen en beslissingen te treffen welke je noodzakelijk acht, uiteraard binnen de beperkingen welke de wet, CAO en interne Center Parcs richtlijnen en procedures stellen. Je integreert, bent de schakel tussen verschillende sectoren, verbindingsofficier naar de directie en stafdiensten, het aanspreekpunt voor externe instanties, maar bovenal gastheer voor zowel de gasten als onze medewerkers. Je draagt zorg voor het onderhoud van de gebouwen en installaties voor de veiligheid, continuïteit en attractiviteit voor onze gasten en medewerkers. Samen met jouw team zorg je voor een onvergetelijke vakantie voor onze gasten waarin zij nieuwe herinneringen maken met hun geliefden.